logo_ESE.gif

ESE BV
ESE (voorheen Otto) is gevestigd te Nuenen. Ze leveren vele 2 en 4 wiel containers, ondergrondse containers en identificatiesystemen. Zij zijn lid van de RAI speciale voertuigen en onderhouden namens KLAIR de contacten met de voertuigleveranciers.

Website ESE


  

Kliko.jpg

 

KLIKO
De naam Kliko behoeft uiteraard geen verdere uitleg. Vanuit haar vestiging in Veenendaal leveren zij al hun kunststof en ondergrondse containers. Kliko levert daarnaast ook identificatiesystemen op deze beide producten.

Website KLIKO

 


logo_Vconsyst.jpg

VConsyst
VConsyst is specialist in (ondergrondse) afvalinzamelsystemen en heeft alle expertise op het gebied van mechanica, elektronica en softwareontwikkeling in huis. Ook leveren zij oplossingen voor onder andere voertuig- en minirolcontainermanagement en service- en onderhoudsdiensten. VConsyst is gevestigd in Genemuiden en is ISO 9001 en ISO 14001 en VCA** gecertificeerd.

Website Vconsyst


 

DVL-logoRGB.jpg
DVL Milieuservice
DVL Milieuservice is gevestigd in Joure en Budel. Ze leveren zowel diensten als producten rond de afvalcontainers en zijn binnen KLAIR gespecialiseerd in het uitzetten en plaatsen van afvalcontainers.

Website DVL Milieuservice

 


Logo-WSS-web.png WSS
WSS is gevestigd te Soesterberg. Haar specialiteit ligt op het gebied van identificatiesystemen voor minicontainers, vierwielcontainers alsmede ondergrondse containers. 

Website WSSTWS_jpeg.jpg

TWS
TWS Nederland B.V. is opgericht in 2011 en vertegenwoordigd een aantal buitenlandse fabrikanten op het gebied van kunststof-, en stalen afval- en depotcontainers alsmede voertuig apparatuur van identificatie en geijkte dynamische weegsystemen tot track & tracing.

Website TWS

 


logo_los_in_wit_vlak_kleine_uitsnede.JPG

Koninklijke Bammens

Koninklijke Bammens BV, sinds 1850, levert oplossingen voor huishoudelijk, zwerf- en bedrijfsafval. Onze stalen afvalbakken, rolcontainers en Collectors spelen veelal ongemerkt een belangrijke rol in publieke ruimten en bedrijven. Iedere Nederlander kent onze producten, vaak onbewust. Onze tijdloze Capitole afvalbakken zijn de standaard in Nederlandse straten, op parkeerterreinen en op schoolpleinen. Onze (semi)ondergrondse Collectors in woonwijken, horecagebieden en winkelcentra. En de bekende verzinkte rolcontainers bij talloze bedrijven en organisaties. Producten die naast bekend ook bemind zijn omdat ze zijn ontwikkeld met een focus op gemakkelijke hanteerbaarheid voor gebruiker en lediger, optimale veiligheid en een hoge duurzaamheid.

Bammens is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarssen. Ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud vinden plaats onder één dak. In de Benelux zijn wij marktleider met oplossingen voor bovengrondse- en (semi) ondergrondse afvalinzameling. Wij exporteren naar vrijwel alle landen in Europa .

Onze producten zijn zoals ons bedrijf: Sterk, Doordacht, Vernieuwend en Verantwoordelijk.

Website Bammens


  

Engels LogistiekEngels_logo_-_NL_-_in_dienst_-_HR.gif
Engels Logistiek is de Nederlandse vestiging van de Engels Groep, specialist op het gebied van duurzame verpakkingen zoals bakken, pallets, palletboxen voor logistiek en opslag. Daarnaast levert Engels allerlei middelen om afvalstromen in goede banen te leiden. Van afvalbakken voor op kantoor, containers voor aan de straat, tot aan 5000 liter (semi) ondergrondse containers (persend) voor in uw gemeente.

Website Engels Logistiek


imagea5ea83.jpgBwaste

 

BWaste ontwerpt, maakt, plaatst en onderhoudt een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers. Maar dat niet alleen. Innovatie-gedreven, is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een leverancier van slimme, kwalitatief hoogwaardige oplossingen in de afvalbranche.

Website Bwaste