LEDEN VAN KLAIR

De leden van KLAIR zijn producenten en leveranciers van kunststof afvalcontainers, (half)ondergrondse afvalcontainers en aanverwante producten en diensten. De leden komen regelmatig bij elkaar voor overleg, waarin kennisoverdracht, innovatie en kwaliteit centraal staan.

DBI Nederland

DBI Nederland is een totaal dienstverlener binnen zowel de boven- als de ondergrondse afvalcontainer markt en bieden een omvangrijke keuze aan producten en diensten bestemd voor de opslag, inzameling en registratie van afval- en reststromen. Dynamisch, betrouwbaar en innovatief. Al ruim 20 jaar ervaring in Nederland, België en Duitsland.

DBI Nederland is gevestigd in Joure.

DVL Milieuservice

DVL Milieuservice levert een compleet gamma aan kunststof en stalen afvalcontainers. Ook levert DVL bovengrondse- en (semi)ondergrondse containers en identificatie- en registratiesystemen.

DVL Milieuservice is gevestigd in Joure en Budel.

Elkoplast

Elkoplast is producent en distributeur van diverse containersystemen.

Elkoplast is gevestigd in Eersel. 

Engels Logistiek

Engels Logistiek is de Nederlandse vestiging van de Engels Groep, specialist op het gebied van duurzame verpakkingen zoals bakken, pallets, palletboxen voor logistiek en opslag. Daarnaast levert Engels minicontainers en (semi) ondergrondse containers (persend).

Engels is gevestigd in Eindhoven.

ESE

ESE (voorheen Otto) is een van de grootste leveranciers van inzamelsystemen in Europa. ESE bestaat al ruim 80 jaar en levert vele typen twee- en vier-wielcontainers, ondergrondse containers en identificatiesystemen.

ESE is gevestigd in Nuenen

Kliko

Kliko levert kunststof en ondergrondse containers maar ook identificatiesystemen en toegangscontrolesystemen. Kliko is een merk van Eurobins/W.T.S., een familiebedrijf in Veenendaal.

VConsyst

VConsyst is specialist in (ondergrondse) afvalinzamelsystemen en heeft alle expertise op het gebied van mechanica, elektronica en softwareontwikkeling in huis. Ook levert het oplossingen voor onder andere voertuig- en minicontainermanagement en service- en onderhoudsdiensten.

VConsyst is gevestigd in Genemuiden.

Waste Vision

Vereniging KLAIR

Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

E-mailadres

Snel navigeren naar